Si voleu que celebrem plegats l’entrada al nou any, us hem preparat un menú de revetlla de cap d’any exclusiu!
Us donarem la benvinguda amb diversos aperitius:

— Cocktail Impur
— Les millors olives del món
— Barreta cruixent de pernil ibèric
— Pizza de tòfona d’Osona amb burrata
— Anxova sobre stracciatella i ametlla garapinyada
— Filipino de foie amb nous pacanes
— Tàrtar de vedella amb caviar sobre milfulles de patata
— Ostra “000” gratinada al cava

Continuarem amb:

— Navalles de Galícia amb tàrtar i alvocat
— Ou de gallina feliç amb crema de tòfona d’Osona i gnocchi de patata
— Llobarro al vapor amb angules al pil-pil i fons marí
— Entrecotte de vaca a la brasa amb parmentier de patata, patates soufflé i Bearnesa

Es tancarà el sopar amb “pa amb oli, xocolata i sal de postres”, torrons i neules. I, és clar, el raïm de la sort per donar la benvinguda l’any 2019.
El preu és de 175€ per persona IVA inclòs i les reserves s’han de fer al 93 633 76 27.

Menú de Cap d’any al Petit Comitè.