Restaurant

  • JUBANY-190629-149
Enmig del brogit incessant i l’activitat frenètica del centre de Barcelona hi ha un restaurant que convida a endinsar-nos en una viatge pels sabors de la terra. Es tracta de Petit Comitè, que resumeix l’essència de la cuina catalana combinant els millors productes de temporada i de proximitat amb una presentació contemporània i actual.
De la mà del cuiner amb una estrella Michelin Nandu Jubany, el nostre repte és recopilar l’experiència dels plats més tradicionals per transformar-los amb productes que provenen del bosc, el mar i l’hort; creant un nou concepte gustatiu, construït a partir de receptes tradicionals catalanes.
D’aquesta manera traslladem a Barcelona la calidesa, la familiaritat, el tracte proper i, sobretot, la gastronomia singular que durant més de dues dècades han estat la carta de presentació de Can Jubany, el restaurant de Nandu Jubany a Calldetenes.
Petit Comitè és una invitació a explorar i descobrir el plaer del bon gust.
JUBANY-190206-022-WEB

De temporada i de proximitat

La qualitat dels productes amb què treballem és la clau de volta per aconseguir el resultat gastronòmic desitjat. Conscients d’això, a Petit Comitè apostem sempre pels productes de temporada, adaptant la nostra carta als cicles estacionals de l’any i no viceversa, i pels productes de proximitat, prioritzant sempre el km 0.

Jubany-espai-2019-PetitComite

Un entorn càlid i actual

El restaurant es distribueix de forma equilibrada en diferents ambients, que tant conviden a celebrar sopars informals entre amics o esdeveniments en família com dinars d’empresa que requereixen d’un espai privat.