petit-comite-nandu-jubany-macarfi

El cuiner Nandu Jubany va ser entrevistat fa uns dies per Macarfi, la guia de restaurants de Barcelona. El responsable de la proposta gastronòmica de Petit Comitè va parlar de la filosofia Jubany, arrelada a la tradició culinària catalana però reinventada per fer-la més moderna i sorprendre el comensal.

Llegiu l’entrevista a Nandu Jubany al web de Macarfi.

tastalarambla

El restaurant Petit Comitè participarà del 9 al 12 de juny al Tast a la Rambla, una proposta que se celebra a Barcelona i que permet conèixer creacions de 50 restaurants de la ciutat amb degustacions en format de tapa. A l’edició anterior hi van assistir més de 550.000 persones.

petitcomite_traveler2

El restaurant Petit Comitè apareix a la revista Condé Nast Traveler del proppassat mes de març com un dels establiments gastronòmics recomanats per a les persones que visiten Barcelona. L’article destaca l’empremta de Nandu Jubany a la proposta gastronòmica del restaurant, molt vinculada a les receptes tradicionals de la cuina catalana però presentades i elaborades de forma moderna.

Llegiu l’article de Condé Nast Traveler.