rap-guisat

El restaurant Petit Comitè celebrarà l’arribada del 2018 amb un sopar especial en què es posaran a taula propostes gastronòmiques úniques i especialment preparades per aquest àpat nadalenc.

El menú, inspirat en la cuina dels sentits de Nandu Jubany, donarà la benvinguda als comensals amb aperitius de benvinguda i una copa de cava. Ja a taula, es serviran diversos aperitius, entre els quals es poden trobar propostes tan diverses com la ‘vieira escabetxada amb encurtits’ o el ‘caneló amb Tou de Til·lers i tòfona’. A continuació, el marisc, el peix i la carn agafaran protagonisme amb el ‘curry de gambes de Palamós amb coco fresc’, el ‘rap guisat amb suc de cap i pota i albergínia’ o la ‘costella de bou Angus amb garnatxa, chutney de carbassa i espècies’.

Les postres clouran l’àpat amb una ‘esfera de llimona amb textures i merengue cremat’ i ‘torrons i neules fetes a casa’, abans de passar a celebrar el canvi d’any amb raïm i cotilló. Es recomana reservar amb prou antelació per garantir la disponibilitat de taules.

Consulteu el Menú de Cap d’Any al Petit Comitè

petit-comite-macarfi

El restaurant Petit Comitè revalida la seva presència al Top10 de millors restaurants que realitza la Guia Macarfi a Barcelona, ocupant la desena posició del rànquing.

La Guia Macarfi va presentar aquest dilluns el llibre en el qual, per primera vegada, s’afegeixen els millors restaurants de Madrid als de Barcelona per recollir en un mateix volum les propostes gastronòmiques més interessants de les dues ciutats.

Ser al Top10 de millors restaurants de Barcelona per segon any consecutiu suposa un reconeixement a la tasca continuada del Petit Comitè per oferir una cuina d’autor pròpia i fidel a la cuina dels sabors de Nandu Jubany.

Podeu consultar el rànquing al portal web de la Guia Macarfi.

tapa-solidaria

Un any més, Petit Comitè s’adhereix a la Tapa Solidària, una iniciativa impulsada pel Casal dels Infants que dona suport a mares amb nadons de 0 a 3 anys. La proposta s’allarga fins al 6 de gener i, per cada tapa, es dona 0,50 cèntims a l’entitat perquè posteriorment s’impulsin les accions necessàries per a les famílies. La tapa solidària de Petit Comitè és ‘Orella de porc a la brasa amb trinxat i picada’.

petitcomite-nandujubany-team3

Petit Comitè i el seu equip tornen a posar-se en marxa aquest dimarts 22 d’agost després de tres setmanes de vacances en què no només s’ha aprofitat per carregar les piles sinó també per adaptar la carta amb nous productes de temporada i fer canvis a l’espai del restaurant.

Els nous visitants de Petit Comitè es trobaran amb canvis al paviment i a algunes barres noves.

tastrambla

Aquest dijous s’ha donat el tret de sortida al Tast a la Rambla i Petit Comitè hi participa amb la Truita oberta amb pa amb tomàquet, llonganissa i botifarra esparracada, una proposta gastronòmica divertida, fresca i que mostra a la perfecció el toc d’autor de la cuina Jubany.

El Tast a la Rambla s’ubica a l’alçada de la Rambla de Santa Mònica i es podrà gaudir a aquest espai emblemàtic de la ciutat fins el proper diumenge 11 de juny. El Tast a la Rambla obre cada migdia i tanca a les deu del vespre, llevat de dissabte, que romandrà obert fins a mitjanit.