foto petit

Volem que celebris la festa de Sant Esteve amb nosaltres! Per això hem preparat una proposta gastronòmica ideal per aquest dia.

La proposta inclou el vermut de Sant Esteve amb uns aperitius diferents: Les millors olives del món, ensaladilla amb anxova “reserva”, croquetes de pollastre a l’ast, la nostra “Gilda” de bacallà i els calamars enfarinats i fregits.

Seguirem amb plats a escollir a gust de cadascú: la coca de full amb poma caramel·litzada i foie o la sopa de carxofes amb bunyols de bacallà i pernil ibèric o l’escudella de galets farcits trufats. Els canelons de Sant Esteve trufats o l’arròs de gamba de Palamós amb el seu suc o la tonyina vermella a la brasa amb escabetx i verduretes. I finalment, es podrà escollir, també, entre el filet de vedella grillé a la brasa amb patates soufflé i bearnesa o les costelletes de xai de llet a la brasa amb calçots o el pollastre amb escamarlans i parmentier de patata.

Tancarem amb el nostre carro de postres fets a casa.
El preu és de 81€ per persona IVA inclòs (Begudes a part).

Podeu consultar el menú complet aquí.

Business with social Value

Una edició més, Petit Comitè farà costat a la nova edició del Business with Social Value.

El Business With Social Value és un esdeveniment anual que facilita el coneixement dels productes i serveis dels Centres Especials de Treball i Empreses d’Inserció no lucratius a les institucions, organismes i empreses mercantils.

Nosaltres hi contribuirem amb racions de costelló de porc per al dinar dels assistents. Així, el Petit formarà part dels xefs solidaris que s’hi sumen!

Gilda Petit Comitè

A Petit Comitè ens hem sumat a la novena edició de la Tapa Solidària del Casal dels Infants.

Nosaltres hem triat la nostra Gilda per contribuir a la iniciativa i recaptar fons que es destinaran al servei Vincles del Casal dels Infants, un espai maternoinfantil d’acompanyament a mares amb fills menors de 3 anys en situació d’exclusió social. També se’n beneficiarà el servei Casal Familiar de l’associació, que ofereix acompanyament, assessorament i un espai de suport mutu a famílies desfavorides amb infants a càrrec.

Fins al 8 de gener, per cada Gilda que consumiu al Petit Comitè, destinarem 0,50 euros al Casal.

Entre els 64 restaurants que ens hem adherit a la iniciativa aconseguirem acompanyar més de 1.500 persones en situació de vulnerabilitat.

Contents de sumar la nostra feina i la nostra gastronomia a l’acció social!

Captura de pantalla 2019-02-20 a les 15.29.14

Time Out Barcelona ha seleccionat Petit Comitè com un dels 50 millors restaurants de Barcelona. Segons Time Out, la llista la formen els restaurants “amb els fogons més fiables de la multitud de bones taules barcelonines.”

L’article defineix Petit Comitè com un espai de “cuina catalana tradicional des del punt de vista de l’alta gastronomia, a càrrec de Nandu Jubany, cuiner Michelin dedicat en cos i ànima a la tradició”.

Time Out assegura que són imprescindibles les croquetes de rostit, l’ensaladilla russa i els calamars a la romana, així com els canelons tofonats de festa major.
Rematen amb la recomanació del fricandó amb patates fregides.

Podeu llegir l’article aquí.

desembre 20, 2018

Petit comitè amb el #BWSV18

Costella de porc

Nandu Jubany és un dels xefs solidaris que donen suport avui a l’edició del Business Social Value, que té lloc al Palau de congressos de Catalunya, a Barcelona.
Jubany, amb l’equip del Petit Comitè, s’encarrega del costelló de porc rostit amb parmentier de patata.

Entre tots els xefs participants es completa un menú solidari excepcional que consisteix en: Empedrat de mongetes i bacallà, canelons de rostit, estofat de patates amb sípia, pollastre rostit amb fruits secs, costelló de porc rostit, mandonguilles amb bolets i postres.

Molt contents de sumar en aquest esdeveniment que ajuda a la transformació social de les empreses promovent conductes socials i sostenibles, afavorint la sostenibilitat econòmica dels Centres Especials de Treball (CET) i Empreses d’Inserció (EI) no lucratives.