Captura de pantalla 2019-12-13 a les 20.34.27

Del 19 al 22 de desembre Petit Comitè serà un dels escenaris de la 10a edició de la Nit del Passeig de Gràcia, la gran festa d’un dels carrers més emblemàtics de Barcelona que substitueix a l’anterior Barcelona Shopping Night.

Dijous, divendres i dissabte us oferirem cada dia a partir de les 13.00h, el tradicional caneló de Nandu Jubany, de pollastre de pagès, i cervesa Damm per 12 euros.

Així, al Petit Comitè ens sumem a aquesta arrencada de festes de Nadal, al costat d’activitats diverses.  A més de la ruta gastronòmica, hi haurà cinc escenaris ubicats al llarg del Passeig de Gràcia que acolliran actuacions musicals en directe de diferents estils.

No us ho podeu perdre!

desembre 11, 2019

Cap d’any al Petit Comitè

Captura de pantalla 2019-12-06 a les 14.11.59

El Petit Comitè vol celebrar l’arribada del 2020 amb tots vosaltres. Per això ha preparat un sopar especial en què es posaran a taula propostes gastronòmiques preparades per a tenir una bona entrada d’any.

El menú donarà la benvinguda als comensals amb aperitius de benvinguda: Cocktail impur — pink cloud, les millors olives del món, barreta cruixent de pernil ibèric, rillete de tonyina amb envinagrats, anxova sobre stracciatella i ametlla garapinyada, filipino de foie amb nous pacanes, cor de patata amb rovell d’ou i caviar i ostra “0” amb ventresca.
Seguirem amb el cranc reial al “champagne”, el rap rostit amb espardenyes a la mantega negra i l’entrecot de vaca a la brasa amb parmentier de patata, patates soufflé i salsa bearnesa.
Les postres clouran l’àpat amb la mandarina mimètica amb crema de llimona, pesto d’alfàbrega i menta.
El preu és de 179€ per persona IVA inclòs.

Podeu consultar el menú complet aquí.

foto petit

Volem que celebris la festa de Sant Esteve amb nosaltres! Per això hem preparat una proposta gastronòmica ideal per aquest dia.

La proposta inclou el vermut de Sant Esteve amb uns aperitius diferents: Les millors olives del món, ensaladilla amb anxova “reserva”, croquetes de pollastre a l’ast, la nostra “Gilda” de bacallà i els calamars enfarinats i fregits.

Seguirem amb plats a escollir a gust de cadascú: la coca de full amb poma caramel·litzada i foie o la sopa de carxofes amb bunyols de bacallà i pernil ibèric o l’escudella de galets farcits trufats. Els canelons de Sant Esteve trufats o l’arròs de gamba de Palamós amb el seu suc o la tonyina vermella a la brasa amb escabetx i verduretes. I finalment, es podrà escollir, també, entre el filet de vedella grillé a la brasa amb patates soufflé i bearnesa o les costelletes de xai de llet a la brasa amb calçots o el pollastre amb escamarlans i parmentier de patata.

Tancarem amb el nostre carro de postres fets a casa.
El preu és de 81€ per persona IVA inclòs (Begudes a part).

Podeu consultar el menú complet aquí.

Business with social Value

Una edició més, Petit Comitè farà costat a la nova edició del Business with Social Value.

El Business With Social Value és un esdeveniment anual que facilita el coneixement dels productes i serveis dels Centres Especials de Treball i Empreses d’Inserció no lucratius a les institucions, organismes i empreses mercantils.

Nosaltres hi contribuirem amb racions de costelló de porc per al dinar dels assistents. Així, el Petit formarà part dels xefs solidaris que s’hi sumen!

Gilda Petit Comitè

A Petit Comitè ens hem sumat a la novena edició de la Tapa Solidària del Casal dels Infants.

Nosaltres hem triat la nostra Gilda per contribuir a la iniciativa i recaptar fons que es destinaran al servei Vincles del Casal dels Infants, un espai maternoinfantil d’acompanyament a mares amb fills menors de 3 anys en situació d’exclusió social. També se’n beneficiarà el servei Casal Familiar de l’associació, que ofereix acompanyament, assessorament i un espai de suport mutu a famílies desfavorides amb infants a càrrec.

Fins al 8 de gener, per cada Gilda que consumiu al Petit Comitè, destinarem 0,50 euros al Casal.

Entre els 64 restaurants que ens hem adherit a la iniciativa aconseguirem acompanyar més de 1.500 persones en situació de vulnerabilitat.

Contents de sumar la nostra feina i la nostra gastronomia a l’acció social!