Captura de pantalla 2020-04-29 a les 12.43.39

R4_03265Nandu Jubany i l’empresa especialitzada en roba de cuina d’alta qualitat CSTY, han codissenyat unes mascaretes solidàries per recaptar fons per a la recerca en la lluita contra el coronavirus.  Amb el nom #AmbUnSomriure, la campanya vol recaptar fons perals projectes d’investigació que ha iniciat l’IDIBELL en col·laboració amb l’Hospital Universitari de Bellvitge i l’Institut Català d’Oncologia per frenar l’epidèmia i prevenir nous brots.

Les mascaretes, que porten un somriure dibuixat, es poden comprar a través del web https://www.csty.es en capses de 5 unitats. Es tracta de mascaretes higièniques, rentables i reutilitzables que corresponen a la norma UNE 0065:2020. No substitueixen les mascaretes quirúrgiques que, segons l’OMS, és preferible reservar per al personal sanitari.

Nandu Jubany explica que la idea de les mascaretes va sorgir de la necessitat que tindrà el sector de la restauració, tant per protegir els professionals com els clients, quan la situació permeti reprendre l’activitat. Respecte el somriure que incorporen, Jubany afirma: “Aquesta crisi ha estat devastadora per a moltes famílies i empreses i crec que és important que entre tots intentem recuperar l’alegria. Un dia vaig veure el bon amic Carles Tejedor que s’havia dibuixat un somriure a la mascareta. I vaig pensar que era una molt bona idea! Està demostrat que les rialles es contagien. Així que, quan es trobi un professional i un client o dos cuiners amb la mascareta posada, volem que es transmeti el somriure en comptes del virus”.

Us animem a totes i a tots a participar #AmbUnSomriure a #BellvitgeInvestiga!

Mireu el vídeo complet.

petit comitè

Petit Comitè va rebre ahir, a la gala de la Guia Repsol 2020, un Sol, el guardó que atorga aquesta guia.
Així, ens convertim en un dels 16 restaurants de Barcelona amb aquesta distinció, juntament amb Moments, Al Kostat, Aürt, Dos Pebrots, Oria, Sofía Be So i Xavier Pellicer.

La nova guia Repsol, amb 41 anys d’història, arriba aquest any amb un canvi del sistema de qualificació, desenvolupat juntament amb el Basque Culinary Center, que ha implicat valoracions de 50 inspectors, amb més de 1300 restaurants visitats a Espanya durant el 2019.

A més, es té en compte tota l’experiència global del client, des que realitza la reserva fins que se’n va del restaurant. També entren en joc variables com la sostenibilitat, el quilòmetre zero, l’economia circular i la coherència del projecte, la posada en escena i la bodega.

Des d’aquí felicitem a tots els restaurants amb distincions a la Guia Repsol 2020, i en especial, als nostres companys de Can Jubany que han revalidat els seus 3 soles!!!

A la foto, Nandu Jubany, Melani Sevilla i Ramon Blanch amb el Sol Repsol de Petit Comitè!

tapa solidària_1

Nandu Jubany va ser ahir a l’acte de cloenda de la #TapaSolidàriaa favor del Casal dels Infants, que va tenir lloc a l’Escola d’Hostaleria Hoffmande Barcelona.

Una edició més, Petit Comitè ha participat en aquest projecte que, apadrinat pels cuiners Albert i Ferran Adrià, suma esforços de molts restaurants per lluitar contra les desigualtats entre infants i joves.

Cada restaurant col·labora aportant 0,50 euros en la venda d’una tapa de la seva carta al Casal dels Infants.

En aquesta edició #TapaSolidària ha recaptat 21.600 euros que es destinaran a acompanyar més de 1500 infants i famílies a través dels serveis Vincles i Casal Familiar.

PetitComite_MG_8051

Del 19 al 22 de desembre Petit Comitè serà un dels escenaris de la 10a edició de la Nit del Passeig de Gràcia, la gran festa d’un dels carrers més emblemàtics de Barcelona que substitueix a l’anterior Barcelona Shopping Night.

Dijous, divendres i dissabte us oferirem cada dia a partir de les 13.00h, el tradicional caneló de Nandu Jubany, de pollastre de pagès, i cervesa Damm per 12 euros.

Així, al Petit Comitè ens sumem a aquesta arrencada de festes de Nadal, al costat d’activitats diverses.  A més de la ruta gastronòmica, hi haurà cinc escenaris ubicats al llarg del Passeig de Gràcia que acolliran actuacions musicals en directe de diferents estils.

No us ho podeu perdre!

Petit Nit Passeig gràcia

desembre 11, 2019

Cap d’any al Petit Comitè

Captura de pantalla 2019-12-06 a les 14.11.59

El Petit Comitè vol celebrar l’arribada del 2020 amb tots vosaltres. Per això ha preparat un sopar especial en què es posaran a taula propostes gastronòmiques preparades per a tenir una bona entrada d’any.

El menú donarà la benvinguda als comensals amb aperitius de benvinguda: Cocktail impur — pink cloud, les millors olives del món, barreta cruixent de pernil ibèric, rillete de tonyina amb envinagrats, anxova sobre stracciatella i ametlla garapinyada, filipino de foie amb nous pacanes, cor de patata amb rovell d’ou i caviar i ostra “0” amb ventresca.
Seguirem amb el cranc reial al “champagne”, el rap rostit amb espardenyes a la mantega negra i l’entrecot de vaca a la brasa amb parmentier de patata, patates soufflé i salsa bearnesa.
Les postres clouran l’àpat amb la mandarina mimètica amb crema de llimona, pesto d’alfàbrega i menta.
El preu és de 179€ per persona IVA inclòs.

Podeu consultar el menú complet aquí.