sopars-empordanesos-4-mans

El restaurant Petit Comitè va celebrar el dijous 12 d’abril un dels Sopars Empordanesos a 4 mans. El sopar va tenir un menú degustació amb propostes gastronòmiques dels cuiners Nandu Jubany, del Petit Comitè, i Albert Sastregener, del restaurant empordanès Bo.TiC.

Els aperitius van tenir propostes típiques de la cuina Jubany com ‘Les millors olives del món’, el ‘Torró de Xixona amb anxoves de l’Escala’, els ‘Pèsols amb tripetes de bacallà’ o els ‘Tastets de botifarra negra’, mentre que l’equip de Sastregener va oferir els suculents ‘Pollastre a la Catalana’, ‘Ànec a la taronja’, ‘Xuixo amb tòfona’ o ‘Tatin de poma verda, anguila fumada i foie’.

Als plats principals, Nandu Jubany i el seu equip van elaborar ‘L’arròs sec d’en Pere Bahí amb gambes del Palamós’ i les ‘Espardenyes amb cansalada, carxofes i garoines’. Des de l’Empordà van arribar les propostes ‘Brandada de bacallà, espàrrecs blancs i pebrot escalivat’ i el ‘Carré de Xai, humus, all negre i verduretes’.

El punt i final el van posar les postres amb el ‘Flam d’ou’ de Nandu Jubany i el ‘Sotabosc -xocolata, tamarindo i avellana’ d’Abert Sastregener.

sopar-4-mans

El proper 12 d’abril, el restaurant Petit Comitè unificarà la cuina de Nandu Jubany amb la d’Albert Sastregener, del restaurant Bo.TiC, en el marc dels Sopars Empordanesos a 4 mans. Aquest espectacle enogastronòmic proposa que un restaurant de Barcelona aculli un altre de l’Empordà per crear un menú degustació únic maridat amb 2 cellers de la DO més oriental de Catalunya.

Així, la iniciativa Sopars Empordanesos a 4 mans incorpora en la seva darrera activitat la presència de Nandu Jubany com a cuiner del Petit Comitè i la d’Albert Sastregener com a xef del Bo.TiC. Pel maridatge dels plats, el sopar comptarà amb els vins dels cellers Espelt i Vinyes dels Aspres.

Les reserves pel sopar empordanès del 12 d’abril s’han de fer directament al Petit Comitè (936 33 76 27).

Consulta el menú del Sopar Empordanès a Petit Comitè

Imatge de la sèrie Heavies tendres - TVC

El diari El Periódico de Catalunya parla aquest divendres de la conversió del Passatge de la Concepció de Barcelona en un emplaçament dedicat a la gastronomia. És en aquest carrer on es troba el restaurant Petit Comitè (al número 13), del qual el diari en destaca l’aposta per la cuina catalana reinterpretada per Nandu Jubany.

Al Passatge de la Concepció, carrer que es troba entre el Passeig de Gràcia i Rambla Catalunya, s’hi troben un total de 8 restaurants i una cocteleria. Podeu llegir l’article Passatge de la Concepció: glamur gastronòmic a El Periódico de Catalunya.

Business With Social Value-1

El restaurant Petit Comitè va ser l’espai seleccionat per acollir aquest dimecres la roda de premsa de presentació del Business With Social Value (BWSV). EL BWSV tindrà lloc el proper dimecres 20 de desembre i és una trobada anual entre empreses i centres de treball o empreses d’inserció laboral no lucratives per fomentar les oportunitats de negoci amb valor social.

A l’acte de presentació hi han estat presents una quinzena dels cuiners que participaran a la iniciativa Xefs Solidaris, en què una vintena de cuiners prepararan un menú 5 estrelles gratuït per a tots els assistents de la trobada. Entre els cuiners implicats a la iniciativa hi ha Nandu Jubany.

rap-guisat

El restaurant Petit Comitè celebrarà l’arribada del 2018 amb un sopar especial en què es posaran a taula propostes gastronòmiques úniques i especialment preparades per aquest àpat nadalenc.

El menú, inspirat en la cuina dels sentits de Nandu Jubany, donarà la benvinguda als comensals amb aperitius de benvinguda i una copa de cava. Ja a taula, es serviran diversos aperitius, entre els quals es poden trobar propostes tan diverses com la ‘vieira escabetxada amb encurtits’ o el ‘caneló amb Tou de Til·lers i tòfona’. A continuació, el marisc, el peix i la carn agafaran protagonisme amb el ‘curry de gambes de Palamós amb coco fresc’, el ‘rap guisat amb suc de cap i pota i albergínia’ o la ‘costella de bou Angus amb garnatxa, chutney de carbassa i espècies’.

Les postres clouran l’àpat amb una ‘esfera de llimona amb textures i merengue cremat’ i ‘torrons i neules fetes a casa’, abans de passar a celebrar el canvi d’any amb raïm i cotilló. Es recomana reservar amb prou antelació per garantir la disponibilitat de taules.

Consulteu el Menú de Cap d’Any al Petit Comitè