MENÚ

Al Petit Comitè, Carles Gaig reafirma la tradició de la cuina de l’àvia en un format modern 100%. Durant més de 150 anys, les nostres receptes del patrimoni familiar Gaig han estat estimades i perfeccionades, creant un llegat culinari que ens diferencia. El nostre compromís amb l’excel·lència va més enllà de la tradició, ja que elaborem atractius menús de temporada que destaquen els millors productes frescos de cada època de l’any.

Al cor dels nostres estands d’excel·lència gastronòmica Cap de cuina Sergi Clapés. La nostra carta és una fusió de tradició i innovació, delectant el vostre paladar amb cada mos. El nostre equip culinari excepcional aboca la seva passió i creativitat en cada plat combinant magistralment els sabors i els valors tradicionals amb una presentació sorprenent i moderna, que segueix i marca les últimes tendències culinàries.

Yolanda J.L.
Yolanda J.L.
21 November 2023
Tot exquisit, els millors canelons que he probat mai.
Michael Bourke
Michael Bourke
14 November 2023
Brilliant place
Nevena D.
Nevena D.
8 November 2023
Marta Canyelles
Marta Canyelles
6 November 2023
Molt bona experiència. Recomano menú degustació. Molt contents amb el servei ofert.
Victor Massague
Victor Massague
5 November 2023
Menu degustació molt bo! Restaurant molt recomanable per gaudir d’una experiencia de cuina catalana.
Gaston D'Apice
Gaston D'Apice
29 October 2023
Restaurante de guia Michelin. Nos gustaron los pocos platos exóticos que probamos. La comida es muy rica. Porciones muy pequeñas. El servicio por momentos fue lento pero siempre muy respetuoso y atento. Recomendable para probar al menos una vez.
CA