El restaurant Petit Comitè va celebrar el dijous 12 d’abril un dels Sopars Empordanesos a 4 mans. El sopar va tenir un menú degustació amb propostes gastronòmiques dels cuiners Nandu Jubany, del Petit Comitè, i Albert Sastregener, del restaurant empordanès Bo.TiC.

Els aperitius van tenir propostes típiques de la cuina Jubany com ‘Les millors olives del món’, el ‘Torró de Xixona amb anxoves de l’Escala’, els ‘Pèsols amb tripetes de bacallà’ o els ‘Tastets de botifarra negra’, mentre que l’equip de Sastregener va oferir els suculents ‘Pollastre a la Catalana’, ‘Ànec a la taronja’, ‘Xuixo amb tòfona’ o ‘Tatin de poma verda, anguila fumada i foie’.

Als plats principals, Nandu Jubany i el seu equip van elaborar ‘L’arròs sec d’en Pere Bahí amb gambes del Palamós’ i les ‘Espardenyes amb cansalada, carxofes i garoines’. Des de l’Empordà van arribar les propostes ‘Brandada de bacallà, espàrrecs blancs i pebrot escalivat’ i el ‘Carré de Xai, humus, all negre i verduretes’.

El punt i final el van posar les postres amb el ‘Flam d’ou’ de Nandu Jubany i el ‘Sotabosc -xocolata, tamarindo i avellana’ d’Abert Sastregener.