• petitcomite-nandujubany-team3

    L’EQUIP

    Petit Comitè

Els plats que elaborem i servim són el resultat de la passió, la il·lusió, l’esforç, la dedicació i la força del treball en equip. Un equip format per professionals de cuina i sala, que treballem amb complicitat i cohesió per donar felicitat.
Sentim el privilegi de crear somriures, complicitats i records des de la cuina, des del paladar. Ens agrada pensar que recordareu l’experiència Petit Comitè com un dia, un moment, una estona especial compartida al voltant d’una taula.
petitcomite-nandujubany
NANDU JUBANY

Nandu Jubany és un enamorat incondicional de la cuina i un referent de l’alta gastronomia catalana. Lligat a aquest ofici des de la infància, el seu restaurant Can Jubany, a la comarca d’Osona, compta amb una estrella Michelin des de 1998.

La nostra cuina

A Petit Comitè, Nandu Jubany reafirma la tradició de la cuina de les àvies en un format 100% actual. Basant-se en el receptari tradicional català, uneix els sabors i valors de sempre amb una presentació sorprenent i actual, que segueix i marca les últimes tendències culinàries.

A casa nostra hi trobareu una proposta gastronòmica que busca i troba l’equilibri entre una cuina tradicional de qualitat i una de moderna i brillant, entre la complexitat i la subtilesa. El secret de l’equip Jubany és conèixer bé el receptari popular i estimar els orígens gastronòmics sense renunciar a res, amb un receptari propi farcit d’enunciats clàssics i de plantejaments moderns.