El paisatge, la cultura i les emocions
del territori en una carta única

  • petitcomite-cuina
  • petitcomite-restaurant-cuina
  • petitcomite-restaurant-carta
Un passeig gastronòmic per Catalunya; un recorregut dels sentits a través de receptes tradicionals reinventades, que cuiden fins el més petit detall. Això és el que proposem amb la carta i els menús de Petit Comitè, elaborats per Nandu Jubany i actualitzats de forma constant, sempre lligats als productes de proximitat i de temporada.
Juguem amb les textures, els sabors i les olors i explorem nous conceptes gustatius per portar el comensal a viure una experiència única. Les nostres propostes són el resultat de la passió, l’esforç i la il·lusió de tot l’equip de Petit Comitè. Fidels a la filosofia del cuiner, reflecteixen la trajectòria i la maduresa de tota una vida als fogons, i capturen el paisatge, la cultura i les emocions del nostre territori.

Menú de temporada

  • Amanida de guatlla escabetxada amb pasta i magrana
  • Caneló de pollastre de pagès rostit amb bolets de temporada
  • Arròs sec de rap i calamar
  • Tonyina a la brasa amb fruita i sal de bacallà
    o
  • Magret d’ànec rostit amb fruita dolça
  • El nostre carro de pastissos artesanals

Només per taula sencera. Avís per a les persones amb al·lèrgies o intoleràncies, consultin al nostre personal per tal que els puguem informar.

65 €

Carta

Per picar…

  • Coca de forner amb tomàquet, sal i oli d’oliva verge 4 €
  • La nostra “Gilda” de bacallà 6 €
  • Les millors olives farcides d’anxova 8 €
  • Llonganissa de Vic 12 €
  • Pernil ibèric tallat a mà Joselito Gran Reserva 28 €
  • Anxoves de l’Escala  3’5 €/unitat
  • Ensaladilla de ventresca de tonyina 13 €
  • Bunyols de bacallà  3 €/unitat
  • Sobrassada de Can Rovira amb mel i coca de forner amb tomàquet 9 €
  • Croquetes de pernil 2’5 €/unitat
  • Gambetes a la sal  23 €
  • Calamars enfarinats 18 €

Comencem lleuger…

  • Amanida d’escarola, orella de porc cruixent i vinagreta de pinyons 15 €
  • Amanida de tirabecs amb enciam, pernil ibèric i foie 19 €
  • Amanida de guatlla escabetxada amb pasta i magrana 19 €
  • Làmines de bacallà amb patata, anxoves i piparra 19 €
  • Coca de foie amb poma caramel·litzada i amanida de contrastos 21 €
  • Verdures escalivades amb anxoves i romesco 16 €
  • Ostres lleugerament escabetxades amb verdures i algues 22 €
  • Ostres al natural 4’5 €/unitat

Entrants suculents…

  • Caneló de carbassó amb cranc i llagostins 24 €
  • Ous ferrats amb cansalada, cotna cruixent i patates soufflé 17 €
  • Moll de l’os a la brasa amb tartar de vedella i patates suflés 22 €
  • Truita oberta amb pa amb tomàquet, pernil, escarola i emulsió de piquillo21 €
  • Canelons de pollastre de pagès rostit amb bolets a la crema 26 €
  • Ou a baixa temperatura amb verdures i migues de sobrassada 16 €
  • Espardenyes amb cansalada i cremós de coliflor 42 €
  • Orella de porc a la brasa amb trinxat i picada 15 €

Els nostres arrossos… (Els fem al moment i tarden 18 minuts)

  • Arròs cremós d’espinacs amb tripeta de bacallà, espàrrecs de marge i iogurt 22€
  • Arròs negre de cloïsses i calamar 26 €
  • Arròs sec del Senyoret (espardenyes, gambes, rap i calamar) 32 €
  • Arròs sec d’espardenyes i brou d’escamarlans 42 €

Del mar…

  • Pop a la brasa amb cremós de patata  i pebre vermell 24 €
  • Bacallà a la llauna amb mongetes i tripeta 26 €
  • Gambes vermelles de Blanes a la brasa 42 €
  • Tonyina vermella a la brasa amb escabetx i verduretes 29 €
  • Rap al forn de llenya amb patates, pernil ibèric i refregit d’alls 28 €

Les carns…

  • Peus de porc “sense feina” farcits de confit d’ànec, orellanes i pinyons 19 €
  • Cuixa de pollastre de pagès a la brasa amb verdures 17 €
  • Garrí rostit cruixent amb fruita i codony 26 €
  • Filet de vedella ben criada amb patates rosses 28 €
  • Fricandó de vedella ambpatates rosses 24 €
  • Steak tartar de vedella amb patates suflés i pa torrat 28 €
  • Magret d’ànec rostit amb fruita dolça 26 €

Servei d’aperitius i pa
(Si no volen que els hi serveixin han d’informar-nos) 5 €

També oferim mitges racions, excepte els arrossos, l’ou a baixa temperatura, la truita i  la cuixa de pollastre. Es cobrarà el 60% del preu de la ració.

Avís per a les persones amb al·lèrgies o intoleràncies, consultin al nostre personal per tal que els puguem informar. IVA inclòs