RESTAURANT

  • pur-impur-petitcomite-20191216_0012
Enmig del soroll incessant i l’activitat frenètica del centre de Barcelona hi ha un restaurant que ens convida a embrancar-nos en un viatge pels sabors de la terra. És el Petit Comitè, que resumeix l’essència de la cuina catalana combinant els millors productes de temporada i de proximitat amb una presentació contemporània i actual.
De la mà del cuiner Carles Gaig, el nostre repte és recopilar l’experiència dels plats més tradicionals per transformar-los amb productes que venen del bosc, del mar i de l’hort, i crear un concepte gustatiu construït a partir de receptes tradicionals catalanes.
Petit Comitè és una invitació a explorar i descobrir el plaer del bon gust.
Petit Comitè és una invitació a explorar i descobrir el plaer del bon gust.
JUBANY-190206-022-WEB

De temporada i de proximitat

La qualitat dels productes amb els quals treballem és la clau per aconseguir el resultat gastronòmic desitjat. A Petit Comitè en som conscients i sempre apostem pels productes de temporada i adaptem la nostra carta als cicles estacionals de l’any i no a l’inrevés, alhora que apostem pels productes de proximitat, i sempre prioritzem el km 0.

Jubany-espai-PetitComite

Un entorn càlid i actual

El restaurant es distribueix de manera equilibrada en diferents ambients que conviden a fer-hi tant sopars informals o celebracions en família com dinars d’empresa que requereixen un espai privat.