• DSC01604

    L’equip

    PETIT COMITÈ

Els plats que elaborem i servim són el resultat de la passió, la il·lusió, l’esforç, la dedicació i la força del treball en equip. Un equip format per professionals de cuina i sala, que treballem amb complicitat i cohesió per transmetre felicitat.
Sentim el privilegi de crear somriures, complicitats i records des de la cuina, des del paladar. Ens agrada pensar que recordareu l’experiència Petit Comitè com un dia, un moment, una estona especial compartida al voltant d’una taula.

Equip Petit Comitè

petitcomite-CARLESGAIG
CARLES GAIG

Carles Gaig va néixer al barri d’Horta envoltat de fogons en una família dedicada a la cuina des del 1869 a la Taverna d’en Gaig. Des de sempre va treballar amb la família, però no va ser fins als anys 70 quan la ceguera de la seva mare va fer que es posés al capdavant del restaurant, sota la forta influència de la besàvia i la mare, que preserva minuciosament amb les receptes clàssiques, sobretot els canelons, un dels seus plats emblemàtics que cuina amb èxit des dels seus inicis.

La nostra cuina

Al Petit Comitè, Carles Gaig reafirma la tradició de la cuina de les àvies amb un format 100 % actual. A partir de les receptes tradicionals catalanes, uneix sabors i valors de sempre amb una presentació sorprenent i actual, que segueix i marca les darreres tendències culinàries.

Al nostre restaurant trobareu una proposta gastronòmica que busca i troba l’equilibri entre la cuina tradicional de qualitat i una de moderna i brillant, entre la complexitat i la subtilesa. El secret de l’equip de Carles Gaig és conèixer bé el receptari popular i apreciar els orígens gastronòmics sense renunciar a res, amb un receptari ple d’enunciats clàssics i de plantejaments moderns.