El paisatge, la cultura i les emocions del territori en una carta única

  • petit comite-200114-088
  • petit comite-200114-014
  • petit comite-200114-029
  • JUBANY-190322-167
  • Jubany-190616-082
Una passejada gastronòmica per Catalunya; un recorregut dels sentits a través de les receptes tradicionals reinventades, que tenen cura de fins al més petit detall. Això és el que proposem amb la carta i els menús de Petit Comitè, elaborats per Carles Gaig i actualitzats constantment, sempre lligats als productes de proximitat i de temporada.
Juguem amb les textures, els sabors i les olors i explorem nous conceptes gustatius per fer que el comensal visqui una experiència única. Les nostres propostes són el resultat de la passió, l’esforç i la il·luminació de tot l’equip de Petit Comitè. Fidels a la filosofia del cuiner, reflecteixen la trajectòria i la maduresa de tota una vida als fogons, i capturen el paisatge, la cultura i les emocions del nostre territori.

Menú de temporada

  • Coca de full amb poma caramel·litzada i foie del Nandu
  • Caneló d`en Gaig amb crema de tòfona
  • Arròs cremós amb vel de gamba de Blanes
  • Lluç al vapor amb còdium i cabdells a la brasa

o

  • Garrí cruixent amb amanida de maduixots i ceba tendre
  • La nostra crema catalana
  • Textures de xocolata i gerds

(només per taula sencera). Avís per a les persones amb al·lèrgies o intoleràncies, consultin al nostre personal per tal que els puguem informar.

65 €

Carta

Per picar…

  • Ostres de Marennes al natural 4,50 € /unitat
  • Anxoves “XL” de l’Escala 3,50 €/ unitat
  • Pernil ibèric Gran Reserva 26,00 € 12 €
  • Sobrassada de Mallorca amb mel i coca de forner amb tomàquet 9,00 €
  • Ensaladilla rusa amb ventresca de tonyina 12,50 €
  • Bunyols de bacallà 3,00 € /unitat 12 €
  • Croquetes de rostit 2,50 € /unitat 9 €
  • Calamars a la romana i maionesa de llima 22,50 €
  • Coca de forner amb tomàquet, sal i oli d’oliva verge 3,00 €

 

Entrants Freds

  • Gaspatxo clàssic 13,50 €
  • Amanida de llagostins, mango i remolatxa 25,50 €
  • Caneló de carbassó amb cranc i llagostins 25,00 €
  • Carpaccio de gambes amb un toc de soja 29,50 €
  • Duo de tàrtars de llobarro i tonyina 29,90 €
  • Coca de full amb poma caramel·litzada i foie del Nandu 22,00 €
  • Verdures escalivades amb anxoves i romesco 17,00 €

Entrants Calents

  • Cervellets a la planxa amb els seus bunyols i amanideta d’ api 19,50 €
  • Truita oberta amb pernil ibèric, ruca i pa amb tomàque 22,00 €
  • Truita oberta amb gambetes, bolets de temporada, all i bitxo 27,00 €
  • Canelons d’en Gaig amb crema de tòfona 24,00 €
  • Macarrons del cardenal 16,00 €

Els nostres arrossos ( els fem al moment i tarden 20 minuts )

  • Arròs cremós amb vel de gamba de Blanes 33,00 €
  • Arròs del senyoret 34,00 €
  • Arròs de colomí i ceps 28,00 €

Avís per a les persones amb al·lèrgies o intoleràncies, consultin al nostre personal per tal que els puguem informar.

Del mar…

  • Gamba de Palamós a la sal 9,50 € /unitat
  • Pop a la brasa amb cremós de patata i pebre vermell 24,50 €
  • Vieires amb lleuger de verduretes i pernil ibèric 29,90 €
  • Tonyina vermella a la brasa amb escabetx i verduretes 29,00 €
  • Lluç al vapor amb còdium i cabdells a la brasa 24,50 €
  • Bacallà amb la seva emulsió i all negre 26,00 €
  • “Suquet” clàssic de rap  29,90 €
  • Llobarro amb un toc de brasa, celeri i verduretes 36,50 €

Les carns…

  • Steak tartar amb patates soufflé i pa torrat 27,00 €
  • Cuixa de pollastre de corral a la brasa amb verdures i “all i oli” 17,00 €
  • Filet de vedella de Girona amb parmentier i patata pont neuf 31,50 €
  • Orella de porc a la brasa amb trinxat i picada 17,00 €
  • Peus de porc “sense feina” farcits de confit d’ànec 19,50 €
  • Fricandó de vedella amb patatetes fregides 22,00 €
  • Xai de llet , formatge tou dels til·lers i bolets 32,00 €
  • Garrí cruixent amb amanida de maduixots i ceba tendre 27’00 €

Oferim mitges racions de alguns plats de la carta. Es cobrarà el 60% del preu de la ració.

Servei de pa, oli i aperitius

(Si no volen que els hi serveixin han d’informar-nos)                               5,00 €