El paisatge, la cultura i les emocions del territori en una carta única

  • petit comite-200114-088
  • petit comite-200114-014
  • petit comite-200114-029
  • JUBANY-190322-167
  • Jubany-190616-082
Una passejada gastronòmica per Catalunya; un recorregut dels sentits a través de les receptes tradicionals reinventades, que tenen cura de fins al més petit detall. Això és el que proposem amb la carta i els menús de Petit Comitè, elaborats per Carles Gaig i actualitzats constantment, sempre lligats als productes de proximitat i de temporada.
Juguem amb les textures, els sabors i les olors i explorem nous conceptes gustatius per fer que el comensal visqui una experiència única. Les nostres propostes són el resultat de la passió, l’esforç i la il·luminació de tot l’equip de Petit Comitè. Fidels a la filosofia del cuiner, reflecteixen la trajectòria i la maduresa de tota una vida als fogons, i capturen el paisatge, la cultura i les emocions del nostre territori.

Menú de temporada

Duo de tàrtars de tonyina blue-fin i calamar de platja
Caneló d`en Gaig amb crema de tòfona
Lluç amb “veloutée” cítrica i puré de pèsols
Garrí cruixent amb amanida de maduixots i ceba tendre

La nostra crema catalana
Textures de xocolata

(només per taula sencera). Avís per a les persones amb al·lèrgies o intoleràncies, consultin al nostre personal per tal que els puguem informar.

68 €

Carta

Per picar…
Ostra de Marennes al natural 4,90 €/unitat
Anxoves “XL” de l’Escala 3,00 €/filet
Pernil ibèric Gran Reserva 29,50 €
Sobrassada de Mallorca amb mel i coca de forner amb tomàquet 10,00 €
Bunyols de bacallà 3,00 €/unitat
Croquetes de rostit 2,50 €/unitat
Calamars a la romana i maionesa de llima 22,50 €
Coca de forner amb tomàquet, sal i oli d’oliva verge 3,50 €

Entrants Freds
Amanida de cremós de formatge de cabra 18,50 €
Terrina de foie gras d’ànec i brioix 25,00 €
Amanida de llagostins, mango i remolatxa 26,00 €
Carpaccio de gambes amb un toc de soja 28,50 €
Duo de tàrtars de llobarro i tonyina blue-fin 29,90 €
Coca de full amb poma caramel·litzada i foie del Nandu 23,50 €

Entrants Calents
Verdures a la brasa amb romesco 16,50 €
Cervellets a la planxa amb els seus bunyols i amanideta d’api 19,50 €
Truita oberta amb bacallà, mongeta del ganxet, alls tendres i piquillo 26,50 €
Macarrons del cardenal 16,50 €
Canelons d’en Gaig amb crema de tòfona 24,00 €

Els nostres arrossos
( els fem al moment i tarden 20 minuts )
Arròs negre amb sèpia a l’estil de Palafrugell 31,50 €
Arròs del senyoret 34,90 €
Fideua de calamarcets i llagostins 29,50 €
Arròs de colomí i ceps 31,50 €

Del mar…
Pop a la brasa amb cremós de patata i pebre vermell 29,50 €
Vieires amb verduretes i pernil ibèric 32,50 €
Tonyina vermella a la brasa amb escabetx i verduretes 32,00 €
Lluç amb “veloutée” cítrica i espinacs 28,50 €
Bacallà amb la seva emulsió i all negre 27,00 €
Rap al forn amb patates, pernil ibèric i sofregit d’alls 31,90 €
Llobarro amb un toc de brasa, celeri i verduretes 37,90 €

Les carns…
Steak tartar amb patates soufflé i pa torrat 27,00 €
Tripa i cap i pota amb patates fregides 22,50 €
Moll de l’os amb steak tartar i patates soufflé 29,50 €
Fricandó de vedella clàssic 24,00 €
Filet de vaca madurat a la brasa amb parmentier i patates pont neuff 33,50 €
Peus de porc “sense feina” farcits de confit d’ànec 23,50 €
Garrí cruixent amb amanida de maduixots i ceba tendre 28,50 €
Lletons de vedella i parmentier de mostassa 33,00 €
Cua de bou rostida amb cebetes i patates al vi del Priorat 31,50 €
Espeto de colomí a la brasa 36,50 €

Menú Tradicional (només per taula sencera) 72,00 €
Duo de tàrtars de tonyina blue-fin i calamar de platja
Caneló d`en Gaig amb crema de tòfona
Lluç amb “veloutée” cítrica i espinacs
Garrí cruixent amb amanida de maduixots i ceba tendre

La nostra crema catalana
Textures de xocolata

Oferim mitges racions de alguns plats de la carta. Es cobrarà el 60% del preu de la ració.
Servei de pa, oli i aperitius 5.00€
(Si no volen que els hi serveixin han d’informar-nos)

Les nostres postres

La nostre crema Catalana
Nuestra crema Catalana
Our Catalan cream
8.50 €

Mousse d’ametlla i amaretto
Mousse de almendra y amaretto
Almond mousse and amaretto
9.50 €

Cheescake cremos (2-3 PAX)
Cheescake cremosa con helado de vainilla
Creamy cheesecake with vanilla ice cream
19.50 €

Baba al rom
Baba al ron
Baba with rum
10.50 €

Textures de xocolata 70%
Texturas de chocolate 70%
Chocolate textures 70%
11 €

Gelats i sorbets
Helados y sorbetes
Ice creams and sorbets
8.50 €

Postre del dia
Postre del día
Dessert of the day
9.50€

Selecció de formatges
Selección de quesos
Cheese selection
16,00€

MENÚS PER A GRUPS

MENÚS PER A GRUPS

Menú nº1
Aperitiu del dia
Amanida de llagostins, mango i remolatxa
Vieires lacades carxofes i pernil
Fricandó de vedella clàssic
La nostre crema catalana
65€ IVA inclòs

Menú nº 2
Aperitiu  del dia
Cremós de tomàquet amb caviar d’arengada
Caneló d’en Gaig amb crema de tòfona
Rap al forn amb patates, pernil ibèric i refregit d’alls
Pastis de formatge
78€ IVA inclòs

Menú nº 3
Aperitiu  del dia
Duo tàrtar de tonyina I calamar
Caneló d’en Gaig amb crema de tòfona
Lluç amb veloutée cítrica i espinacs
Garrí cruixent amb amanida de maduixots
La nostra crema catalana
Textures de xocolata
77€ IVA inclòs

Menú nº 4
Aperitiu  del dia
Ostra de Marennes
Duo tàrtar  de tonyina i calamar
Terrina de foie i brioix
Caneló tradicional amb crema de tòfona
Llobarro amb un toc a la brasa, celeri i verduretes
Filet de bou amb bearnesa i patates soufflé
Cremós de xocolata negre amb fruits secs
120€ IVA inclòs