El paisatge, la cultura i les emocions del territori en una carta única

  • petit comite-200114-088
  • petit comite-200114-014
  • petit comite-200114-029
  • JUBANY-190322-167
  • Jubany-190616-082
Una passejada gastronòmica per Catalunya; un recorregut dels sentits a través de les receptes tradicionals reinventades, que tenen cura de fins al més petit detall. Això és el que proposem amb la carta i els menús de Petit Comitè, elaborats per Carles Gaig i actualitzats constantment, sempre lligats als productes de proximitat i de temporada.
Juguem amb les textures, els sabors i les olors i explorem nous conceptes gustatius per fer que el comensal visqui una experiència única. Les nostres propostes són el resultat de la passió, l’esforç i la il·luminació de tot l’equip de Petit Comitè. Fidels a la filosofia del cuiner, reflecteixen la trajectòria i la maduresa de tota una vida als fogons, i capturen el paisatge, la cultura i les emocions del nostre territori.

Menú de temporada

  • Coca de full amb poma caramel·litzada i foie del Nandu
  • Caneló d`en Gaig amb crema de tòfona
  • Arròs cremós amb vel de gamba de Blanes
  • Lluç al vapor amb còdium i cabdells a la brasa

o

  • Garrí cruixent amb amanida de maduixots i ceba tendre
  • La nostra crema catalana
  • Textures de xocolata i coco

(només per taula sencera). Avís per a les persones amb al·lèrgies o intoleràncies, consultin al nostre personal per tal que els puguem informar.

68 €

Carta

Per picar…

  • Ostres de Marennes al natural 4,50 € /unitat
  • Gilda de bacallà i anxova 7,00 € /unitat
  • Anxoves “XL” de l’Escala 3,50 €/unitat
  • Pernil ibèric Gran Reserva 26,00 € 12 €
  • Sobrassada de Mallorca amb mel i coca de forner amb tomàquet 9,00 €
  • Ensaladilla rusa amb ventresca de tonyina 14,00 €
  • Bunyols de bacallà 3,00 € /unitat 12 €
  • Croquetes de rostit 2,50 € /unitat 9 €
  • Calamars a la romana i maionesa de llima 22,50 €
  • Coca de forner amb tomàquet, sal i oli d’oliva verge 3,50 €

 

Entrants Freds

  • Terrina de foie gras d’ànec i briox 24,00 €
  • Amanida de llagostins, mango i remolatxa 25,50 €
  • Xato clàssic 24,00 €
  • Carpaccio de gambes amb un toc de soja 29,50 €
  • Duo de tàrtars de llobarro i tonyina blue-fin 29,90 €
  • Coca de full amb poma caramel·litzada i foie del Nandu 23,00 €

 

Entrants Calents

  • Verdures a la brasa amb romesco 14,50 €
  • Cervellets a la planxa amb els seus bunyols i amanideta d’ api 19,50 €
  • Truita oberta amb pernil ibèric, ruca i pa amb tomàquet 22,00 €
  • Truita oberta amb gambetes, bolets de temporada, all i bitxo 27,00 €
  • Macarrons del cardenal 16,00 €
  • Canelons d’en Gaig amb crema de tòfona 24,00 €

 

Els nostres arrossos ( els fem al moment i tarden 20 minuts )

  • Arròs cremós amb vel de gamba de Blanes 33,00 €
  • Arròs del senyoret 34,00 €
  • Arròs de colomí i ceps 28,00 €

Avís per a les persones amb al·lèrgies o intoleràncies, consultin al nostre personal per tal que els puguem informar.

 

 

Del mar…

  • Gamba de Palamós a la sal 11,50 € /unitat
  • Pop a la brasa amb cremós de patata i pebre vermell 24,50 €
  • Vieires amb lleuger de verduretes i pernil ibèric 29,90 €
  • Tonyina vermella a la brasa amb escabetx i verduretes 29,00 €
  • Lluç al vapor amb còdium i cabdells a la brasa 24,50 €
  • Bacallà amb la seva emulsió i all negre 26,00 €
  • Rap al forn amb patates, pernil ibèric i sofregit d’alls 29,90 €
  • Llobarro amb un toc de brasa, celeri i verduretes 36,50 €

 

Les carns…

  • Steak tartar amb patates soufflé i pa torrat 27,00 €
  • Orella de porc a la brasa amb trinxat i picada 18,00 €
  • Tripa i cap i pota amb patates fregides  22,50 €
  • Moll de l’os amb steak tartar i patates soufflé 29,50 €
  • Fricandó de vedella 22,00 €
  • Filet de vedella de Girona amb parmentier i patata pont neuf 31,50 €
  • Filet de vaca madurat a la brasa i bolets de temporada 32,50 €
  • Peus de porc “sense feina” farcits de confit d’ànec 19,50 €
  • Garrí cruixent amb amanida de maduixots i ceba tendre 27,50 €
  • Lletons a la brasa i rossinyols 32,00 €
  • Espeto de colomí a la brasa 39,50 €

Oferim mitges racions de alguns plats de la carta. Es cobrarà el 60% del preu de la ració.

Servei de pa, oli i aperitius

(Si no volen que els hi serveixin han d’informar-nos)                               5,00 €

MENÚS PER A GRUPS

Menú nº1

  • Aperitiu del dia
  • Crema de celeri ou a baixa temperatura i mini verduretes
  • Vieires lacades carxofes i pernil
  • Melós de vedella de Girona chitakes i parmentier
  • La nostre crema catalana
  • Servei de aperitius i pa

65€ IVA inclòs

 

Menú nº 2

  • Aperitiu del dia
  • Amanida de llagostins, mango i remolatxa
  • ½ Canelons de Gaig i crema de tòfona
  • Rap al forn amb patates, pernil ibèric i refregit d’alls
  • Pastis de formatge amb fruits vermells
  • Servei de aperitius i pa

78€ IVA inclòs

  

Menú nº 3

  • Aperitiu del dia
  • Ostra de Marennes
  • Carpaccio de gambes
  • Terrina de foie i briox
  • Crema de nyàmeres ou poché i caviar
  • Veires lacades, carxofes i pernil
  • Pularda del Penedés amb salsa perigord
  • Cremós de xocolata negre amb fruits secs
  • Servei de aperitius i pa

98€ IVA inclòs

 

Menú nº 4

  • Aperitiu del dia
  • Coca de full amb poma caramel·litzada i foie del Nandu
  • Caneló d’en Gaig amb crema de tòfona
  • Arròs cremós amb vel de gamba de Blanes
  • Lluç al vapor amb còdium i cabdells a la brasa

O

  • Garrí cruixent amb amanida de maduixots i ceba tendre
  • La nostra crema catalana
  • Textures de xocolata i coco
  • Servei de aperitius i pa

73€ IVA inclòs