El restaurant Petit Comitè celebrarà l’arribada del 2018 amb un sopar especial en què es posaran a taula propostes gastronòmiques úniques i especialment preparades per aquest àpat nadalenc.

El menú, inspirat en la cuina dels sentits de Nandu Jubany, donarà la benvinguda als comensals amb aperitius de benvinguda i una copa de cava. Ja a taula, es serviran diversos aperitius, entre els quals es poden trobar propostes tan diverses com la ‘vieira escabetxada amb encurtits’ o el ‘caneló amb Tou de Til·lers i tòfona’. A continuació, el marisc, el peix i la carn agafaran protagonisme amb el ‘curry de gambes de Palamós amb coco fresc’, el ‘rap guisat amb suc de cap i pota i albergínia’ o la ‘costella de bou Angus amb garnatxa, chutney de carbassa i espècies’.

Les postres clouran l’àpat amb una ‘esfera de llimona amb textures i merengue cremat’ i ‘torrons i neules fetes a casa’, abans de passar a celebrar el canvi d’any amb raïm i cotilló. Es recomana reservar amb prou antelació per garantir la disponibilitat de taules.

Consulteu el Menú de Cap d’Any al Petit Comitè